Jørgen Vad Lydteknik- Farum Gydevej 65, opg. 2, 1. sal - 3520 Farum - Telefon 20267018

LYDOPTAGELSER MED PRO TOOLS HD

MOBILE OPTAGELSER - STUDIE INDSPILNINGER

ENGLISH

Senest opdateret den 17 JANUAR 2018

Få et godt tilbud på en live indspilning fra et af Danmarks mest erfarne mobilstudier.

Op til 32 kanaler indspillet i 24 BIT/192 kHz

 

  1. Stor referenceliste - bl.a. Music Mecca, Stunt Records og Femø Jazz
  2. Multisporsindspilninger på Pro Tools HD
  3. Audio-Technica, Neumann, Sennheisser, AKG, Milab og BPM mikrofoner
  4. TC electronic, dbx, TL Audio, Jünger outboard
  5. SonicStudio soundBlade CD mastering

Jeg kan tilbyde lydoptagelser med mit mobil studie "on location," hvor jeg arbejder med op til 32 kanaler på Pro Tools HD.

Jeg bruger mikrofon preamps af særdeles høj kvalitet, bl.a. Focusrite ISA, samt rør-mikrofonforstærkere og rør-kompressor fra TL-Audio.

Mikrofonvalg er vigtigt, og derfor bruger jeg gode mikrofoner fra AKG, Sennheiser, Audio Technica, Milab, Neumann og B.P.M.

Som studiemonitorer har jeg valgt Genelec 1031 A med 7070A sub, der udover at være reference i de bedste studier, lyder rigtig godt uden at være øretrættende ved lang tids lytning næsten uanset lydtrykket.

Ved mastering bruger jeg SonicStudio soundBlade harddisk recording, som er det førende system med meget avancerede redigeringsmuligheder, ligesom lydkvaliteten er i topklasse. Desuden har jeg prioriteret HiEnd "Outboard" udstyr fra "tc electronics," "Jünger" og "TL Audio" meget højt. Du kan se mere om mastering på min side om dette emne.

Musikoptagelser er ikke kun et spørgsmål om teknisk opremsning af en lang række af guddommelige produkter, men siger naturligvis noget om den tekniske kvalitet, du kan blive tilbudt som minimum. Du kan se nærmere om mit udstyr på min side om dette.

Langt det meste musik, jeg optager, sker mobilt "on location," dvs. som oftest live ude på spillestederne. Denne form for optagelse har nogle svagheder. Det kan f.eks. være betænkelige akustiske forhold.. Styrken ved locationoptagelser er til gengæld som oftest en større musikalsk intensitet, ligesom der tit kan være en økonomisk fordel ved denne type af optagelser.

Første gang man selv prøver at producere en CD, løber man ind i mange vanskelige spørgsmål:

Hvor skal man udgive sin CD? Hvad med NCB og Gramex? Hvad koster det at producere sin CD? Hvor får man lavet Cover? Distribution osv.

For oplysninger om mine priser: Se venligst "Prisliste."

For oplysninger om referencer: Se venligst "Referencer."

I forbindelse med lydoptagelse, mastering eller audiorestaurering, hjælper jeg naturligvis gerne med disse spørgsmål. Kontakt mig evt. direkte på telefon 20267018, eller via e-mail:

vadlyd@vadlyd.dk

Hjemmeside - Audiorestaurering - Mastering/Premastering - Overførsel af LP´er og 78 RPM - Lydoptagelser
Referencer - For de teknisk interesserede - Prisliste
Nyttig viden om CD Produktion - CD Fabrikation - CD Layout - Søg