Jørgen Vad Lydteknik- Gl. Holtevej 46 - DK 2840 Holte - Telefon 45806425

[ Pro Audio Salg ] [ Audio-Technica mikrofoner ] [ 78 rpm og RIAA forforstærker ] [ Home ] [ Søg ]

Salg af professionelle audio produkter

Senest opdateret 18. januar 2010

Gennem de erfaringer, vi har fået gennem mange års arbejde med musik optagelser, har vi fået smag for Audio-Technica mikrofoner.

Audio-Technica er på få år blevet en af Verdens førende mikrofon producenter. I 1980'erne og 1990'erne blev Audio-Technica først og fremmest berømt for deres grammofon pick-upper, som leverede en enestående lydkvalitet til rimelige priser. Senere fulgte et omfattende program af mikrofoner til priser, der er til at betale, men igen med et særdeles godt forhold mellem pris og kvalitet. Denne gruppe af mikrofoner er stadigvæk den del af Audio-Technicas omfattende program, som er bedst sælgende.

Men med 4000 serien har Audio-Technica slået sit navn fast som hørende til eliten blandt Verdens bedste mikrofon producenter.

Læs mere her

VADLYD MD12 MK3, er en 78 rpm og RIAA forforstærker, som vi har udviklet i samarbejde med BJ ELEKTRONIK, og som vi har eneforhandlingen af. Den er udviklet fordi vi i arbejdet med audiorestaurering af 78'ere ikke har været i stand til at købe en grammofon forforstærker med de rigtige afspilningskurver for 78'ere og tidlige LP'er. Læs den omfattende dokumentation her.

Andre produkter: Produkter som er beslægtede med ovennævnte vil også kunne leveres. Hør nærmere om kabler, stik, bånd, forstærkere, højttalere mv.

Leverings betingelser:

Vedrørende priser: Vores salgspriser vil normalt være blandt markedets laveste, og gælder ved køb af én enhed (f.eks. mikrofon). Ved større køb, vil vi anbefale at indhente tilbud.

Alle priser på "Salg af Pro-Audio Produkter" er inkl. Moms priser, men fakturaen vil naturligvis være Momsspecificeret.

Bemærk venligst, at alle prisangivelser på siderne vedrørende studiearbejde er skal tillægges 25% Moms.

Leveringstid vil være mellem 2 dage og en uge. I sjældne tilfælde lidt mere.
Leveringstid på "ELBERG MD12" kan være op til 8 uger.

Angivne priser er med forbehold for ændringer.
Betaling: Forud - Netto kontant/efterkrav efter eget valg.
Ved varer, som ikke er normale lagervarer, vil vi forbeholde os ret til at opkræve et depositum afhængigt af ordrestørrelse.
Indtil videre ingen On-line betaling med Dankort, VISA eller lignende grundet PBS' uhyrlige gebyrer.
For ordrer under Kr. 5.000,- inkl. Moms, beregnes desuden fragt/efterkravsgebyr.
Ved forsendelser til udlandet beregnes altid forsendelsesomkostninger.
Ved forsendelser til lande udenfor EU beregnes ikke dansk Moms.
Ved forsendelse til Momsregistrede modtagere indenfor EU (undtagen Danmark), beregnes ikke Moms når SE-nummer (VAT Registration) opgives.

Varegaranti er den af forbrugerbeskyttelsesloven fastsatte. For VADLYD MD12 MK3 gælder dog 2 års garanti fra købsdato. Se nærmere under produktet.

Kontakt os på telefon 45806425 eller e-mail

 

[ Pro Audio Salg ] [ Audio-Technica mikrofoner ] [ 78 rpm og RIAA forforstærker ] [ Home ] [ Søg ]